C&C  Foto & Video

SERVICII FOTO VIDEO TIMISOARA

Album foto nunta Timisoara – retrospectiva anului 2011

de Cosmin Cornea ~ 5 aprilie, 2015

Anul 2011  a fost un an plin de implinri din punct de vedere profesional si nu numai pentru echipa C&C Foto -Video.  Am avut placerea sa cunoastem si sa fim inconjurati de persoane minunate la toate evenimentele pe care am avut onoarea sa le imortalizam.

Pe majoritatea dintre eroii acestui album foto de nunta i-ati cumoscut in postarile anteroare, pe altii ii cunoasteti acum in premiera, iar impreuna cu ei veti cunoaste si povestea nuntii lor.

 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011
 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011
 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011
 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011
 • Page05
 • Page06
 • Page07
 • Page08
 • Page09
 • Page10
 • Page11
 • Page12
 • Page13
 • Page14
 • Page15
 • Page16
 • Page17
 • Page18
 • Page19
 • Page20
 • Page21
 • Page22
 • Page23
 • Page24
 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011
 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011
 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011
 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011
 • Album foto nunta Timisoara- mirii anului 2011

Fotografii de nunta Timisoara – Alexandra & Nedal

de Cosmin Cornea ~ 2 aprilie, 2015

In prima zi de septembrie din anul 2012 am avut placerea sa fim alaturi de Alexandra si Nedal la cel mai important eveniment din viata lor de cuplu de pana atunci, nunta. Inca de cand i-am cunoscut pe cei doi eroi ai acestui articol am aflat ca Nedal este pasionat de fotografie, fiind fascinat de pozele alb-negru.  Tinand cont de acest lucru i-am ajutat pe cei doi mri sa isi structureze cu grija programul din ziua nuntii astfel incat sa aiba cat mai mult timp pentru sedinta foto de nunta.

Evenimentul a debutat cu pregatirea mirilor pentru acest moment unic din viata lor. Inainte cai Alexandra si Nedal sa isi uneasca destinele in fata ofiterului starii civile, am reusit sa realziam o scurta sedinta foto in Piata Uniirii si la Biserica Milenium din Timisoara.

Duap ce mirii s-au destins in cadrul acestei sedinte foto iar emotiile lor au disparut aproape in totalitate, ei au trait plini de emotie atat casatoria civila cat si cununia religioasa.

Deoarece soarel ne zambea frumos din ceruri, am hotarat de comun acord cu cei doi miri sa mai facem o sedinta foto inainte de a ne indrepta spre Pensiunea Venetia din Timisoara pentru petrecere.

Ca de altfel tot evenimentul, si la petrecere, invitatii au avut parte de distractie, buna dispozitie si multe surprize venite din partea mirilor. Nu au lipsit focurile de artificii de la primul dans,  dar nici cadanele, invitatii simtindu-se bine si petrecand pana in zori.

Foto nunta Timisoara- Alexandra & Nedal (49)

Citeste mai departe »

Servicii foto&video pentru nunta – promotie de primavara

de Cosmin Cornea ~ 24 februarie, 2015

Servicii foto&video - Oferta_martisor
Cu ocazia venirii Martisorului si a primavarii echipa noastra vine in intampinare tinerilor ce isi unesc destinele in acest an cu un pachet de servicii foto&video creat special pentru aceasta ocazie.
Citeste mai departe »

Poze botez Timisoara – Evelin

de Cosmin Cornea ~ 17 martie, 2014

Intr-o zi frumoasa de primavara , la nici trei luni dupa ce a vazut lumina zilei, pentru micuta Evelin,eroina articolului de azi, a urmat un alt moment unic din viata ei, botezul.  Astfel intr-o zi frumoasa si destul de calduroasa de primavara am avut ocazia sa fotografiem si sa filmam acest eveniment cu totul deosebit pentru Evelin si toti cei apropiati ei (parninti, bunici, nasi).
Ziua a inceput ca la mai toate botezurile, cu pregatirea lui Evelin pentru sfanta taina a botezului. Dupa cum se vede din pozele de botez de mai jos, toti ci din jur (mama, tata, nasa) si-au dat tot concursul pentru ca micuta Evelin sa participe asa cum se cuvine la taian botezului.
Ceremonia religioasa a avut loc la biserica ortodoxa din Mosnita Noua. Sub privirile unei asistente numeroase, dupa ce au fost parcurse toate etapele liturghiei, Evelin a trecut in randul crestinilor.
Botezul a continuat cu petrecerea ce a avut loc la Casa dela Rosa din Timisoara. Asa cum se vede din pozele de mai jos, atmosfera a fost foarte palcuata si degajata, nelipsite fiind muzica, dansul si voia buna. Va invit in continuare sa vizionati cateva poze realizate in timpul acestui botez.
Nu putem incheia fara a-i ura si pe aceasta cale lui evelin sa creasca si sa fie sanatoasa

Poze botez Timisoara - Evelin (1)

Citeste mai departe »

Fotografii botez Timisoara – Ioan David

de Cosmin Cornea ~ 2 martie, 2014

Intr-o zi caniculara de mai am avut placerea sa fotografiem & sa filmam unul din evenimentele unice din vita lui Ioan david – botezul. Asemeni soarelui care prin razele lui zambea din ceruri, toti cei apropiati lui Ioan David ( parinti, bunici, nasi ) s-au strans alaturi de el, pentru a trai impreuna bucuria acestui eveniment.
Evenimentul a inceput cu pregatirea eroului nostru pentru sfanta taina a botezului. Ceremeonia religioasa s-a desfasurat la biserica ortodoxa din Mosnita Noua. A fost un eveniment cu totul deosebit, in care micutul Ioan david ne-a incantat cu o tinuta deosebita. A fost botezat intr-un costum popular din Maramures, loc de unde isi trage si originile.
Ziua a continuat cu petrecerea ce a avut loc la Casa dela Rosa din Timisoara.Nu au lipsit muzica, dansul si voia buna, dar nici surprizele pregatite de cei apropiati micutului botezat.
In continuare va invit sa vizionati cateva fotografii surprinse de-a-lungul acestui botez, iar pe protagonistii lor ( parinti, bunici, nasi, invitati) sa retraiasca acele clipe unice din viata lui Ioan David.

Fotografii botez Timisoara - Ioan david (1)

Citeste mai departe »

Dan Zian – taina botezului

de Cosmin Cornea ~ 23 februarie, 2014

Am avut placerea ca intr-o frumoasa zi de primavara sa luam parte la un eveniment special si in acelasi timp plin de semnificatii spirituale din viata lui Dan Zian, botezul. Am fost contemporani la un eveniment restrans numeric dar plin din punct de vedere spiritual. Acet micut crestinat, posesor al unui prenume atat de des evocat in ultima vreme ( cel al parintelui Arsenie Boca ), a aut parte de un botez asa cum ar trebui sa iab toti copii ortodocsi. In biserica Sinaia din Timisoara Am fost martorii la un eveniment savarsit ca la carte de Paisie Lugojanul in care s-au citit asa cum se cuvine mai toate rugaciunile specifice botezului. Ne bucuram ca am luat parte la aceasta ceremonie atat de frumoasa si speram ca prin imaginile si fotografiile surprinse de-a-lungul acesteia am reusit sa redam trairile si emotiile celor apropiati eroului nostru.

Foto botez Timisoara- Dan Zian (1) Citeste mai departe »

Experienta unui fotograf de nunta

de Cosmin Cornea ~ 3 februarie, 2014

A fi fotograf de eveniment , mai bine zis fotograf de nunta nu este deloc un lucru usor. Desi unii vor rade citind aceste randuri, dar aceasta afirmatie nu este bazata doar pe experienta mea, ci si pe experienta altor colegi fotografi. Foarte multe personae considera ca activitatile unui fotograf de nunta consta in: mancat, baut si distrat bine, toate acestea insumate si cu banii ce fotograful ii obtine la sfarsitul fiecarui eveniment dupa aproximativ 12- 14 ore de munca. Aceasta preceptie gresita se datoreaza faptului ca multi dintre semenii nostrii nu cunosc ceea ce se ascunde in spatele acestei meserii.
Poate datorita problemelor din viata de zi cu zi, de multe ori mirele si mireasa trateaza cu un oarecare dezinteres organziarea nuntii: fie lasa pe ultimul moment alegerea furnizorilor de servicii, fie deleaga o persoana dn families a se ocupe de acest aspect. In general miresele viseaza inca din copilarie la nunti desprinse parca din povesti. Pentru a avea o astfel de nunta este necesar ca mireasa sa fie in primul rand informata ( consultand prieteni,diverse site-uri de profil, forumuri) si in al doilea rand, bazandu-se pe informatiile stranse, inspirata in alegerea furnizorilor. Numai asa exista sansa sa aiba parte de nunta la care a visat inca din primii ani de viata. Citeste mai departe »

Fotografii nunta Timisoara- Livia & Liviu

de Cosmin Cornea ~ 24 martie, 2012

Pe Livia & Liviu i-ati cunoscut intr-un post anterior cand va prezentam albumul foto digital al nuntii lor.Am avut bucuria de a fi alaturi de mireasa Livia si de mirele Liviu la cel mai important eveniment al vietii lor de pana acum, nunta. Cei doi miri au avut parte de o nunta speciala ce a avut loc intr-o frumoasa zi de toamna in Timisoara.
Acest eveniment special din viata eroilor nostri a fost un maraton care a inceput cu pregatirea celor doi miri pentru acest fericit eveniment din viata lor, continuand apoi cu o sedinta foto, cununia religioasa si din nou o sedinta foto.
Din aceasta insiruire de evenimente nu putea lipsi petrecerea ce a avut loc la restaurantul boavista din Timisoara. A fost o petrecere in care distractia, dansul si voia buna au fost la ele acasa.

Poze nunta Timisoara - Livia & Liviu (1)
Citeste mai departe »